link

Hjem > Jobsøgende > Dit nye feriekort på borger.dk

Nyheder      

Tilbage

Dit nye feriekort på borger.dk

Feriepenge fra optjeningsåret 2018 kan nu bestilles på borger.dk

Det gamle feriekort på papir er afskaffet, og er istedet blevet elektronisk, så du kan se alle dine optjente feriepenge via portalen borger.dk
 

Du har nu mulighed for at se og bestille dine feriepenge fra optjeningsåret 2018, til afholdelse i det kommende ferieår, der starter den 1. maj 2019.
Vær opmærksom på at dine feriepenge tidligst kommer til udbetaling omkring den 1. april 2019.
Du skal gå ind på borger.dk og logge på med dit NEM-ID. Herfra bliver du vejledt i hvordan du bestiller og får udbetalt dine feriepenge.
 

Skulle du have restferiepenge fra indeværende ferieår der slutter den 30. april 2019 og som er optjent i optjeningsåret 2017, har du også mulighed for at bestille disse til udbetaling. 


Har du ikke NEM-ID skal du også tjekke borger.dk, hvor du bliver vejledt i hvordan du manuelt kan få dine feriepenge udbetalt.

Seneste nyt

Nyheder og information fra Ekspres Vikar

1. maj runder Ekspres Vikar 16 år

Tak til vores mange trofaste vikarer og kunder igennem alle årerne.

Masser af spændende vikarjobs

Er du vores nye super vikar - lige nu har vi mange spændende vikariater

Møbelmontør og montørmedhjælpere

Vi søger lige nu stabile og fleksible møbelmontører og montørmedhjælpere til kommende opgaver i København.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vikarhjælp siden 2003

Ekspres Vikar har siden 2003 sikret vores kunder en hurtig og effektiv vikarhjælp.
Vores formål er at sikre, at jeres nye vikarer matcher virksomhedens behov og kan fungere optimalt med jeres øvrige medarbejdere.
Vi lægger vægt på en tæt personlig kontakt gennem samtaler og besøg i virksomheden for at sikre, at vi forstår hvilke krav der stilles til vikaren.

Børsen Gazelle · AAA kreditrating

Ekspres Vikar opnåede i 2016 at blive Børsen Gazelle virksomhed. Gazellevirksomhederne har klaret sig særligt godt på en række forskellige nøgletal og udpeges af Børsen og Bisnode.


Ekspres Vikar er af Bisnode kreditratet med højest kreditværdighed - AAA.
Alle vores vikarer aflønnes i henhold til gældende overenskomst.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vikariat eller fast ansættelse

Har du har brug for vikarhjælp i en kort periode med spidsbelastning, i et længerevarende vikariat, eller leder du efter en medarbejder til fast ansættelse, så kan vi hjælpe dig, med at finde den helt rigtige medarbejder. 

Prøv enten vores vikarløsning, Try 'n' Hire eller direkte rekruttering.

Med mere end 16 års erfaring, kan Ekspres Vikar garantere dig, at vi kan levere kvalificeret vikarhjælp når du har behov, indenfor lager, industri, produktion, kontor og håndværk.

Hovedkontor:

Rødovrevej 155

2610 Rødovre


Kontakt:

Telefon 70 25 15 17

kontakt@ekspresvikar.dk